Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Extreme Last Chaos

damianww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Otóż dziś wrociłem ze szkoły żeby pograć se w LC właczam Lc chce sie zalogowac a tu tak jakby 2-sekundowa zawiecha i pisze połączenie z serwerem niepomyślne.;/ Czy mozecie powiedzieć o co chodzi? A i dodam że gram na multikliencie i nie włącza mi sie okienko gdzie mam klikać start. I weszłem na drugiego kompa to tam nie ma multiclienta to pisało connect to server failed czy jakoś tak;) Pomóżcie

EDIT Dodam jeszcze że stronka ExtremeLC tez nie działa.

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Ale to głupie jest.. przecież już raz wprowadzili nowe Juno, prawda? I te moby 200 lvl. To po kiego teraz wprowadzają to Juno drugi raz? Dla graczy poniżej 165 poziomu? -,- Coś nie mogą ogarnąć chyba, ale zakładam, że jak będzie ten nowy patch cały wprowadzony to blok 50% też będzie. ; )

Hello, hello! Remember me?

I'm everything u can't control.

Opublikowano

Ale to głupie jest.. przecież już raz wprowadzili nowe Juno, prawda? I te moby 200 lvl. To po kiego teraz wprowadzają to Juno drugi raz? Dla graczy poniżej 165 poziomu? -,- Coś nie mogą ogarnąć chyba, ale zakładam, że jak będzie ten nowy patch cały wprowadzony to blok 50% też będzie. ; )

Nie wprowadzili nowego Juno jeszcze ale przygotowywali się.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie pomyśleliście, że stronka nie działa, bo może z forum też coś robią? Poza tym doskonale wiem, że nawet jakby serwa nie otworzyli to i tak nikt nikomu nie wpier**** w Berlinie. xD

Hello, hello! Remember me?

I'm everything u can't control.

Opublikowano

Nie wprowadzili nowego Juno jeszcze ale przygotowywali się.

Postacie po 165 lv miały możliwość kupienie specjalnego itemu, który ich tp do "nowego juno" gdzie przebywały mobki, na których było można expić aż do 200lv.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

jeżeli dodadzą ;p bo nie wiadomo do końca o co chodzi,ja żadnej info na forum jak jeszcze działało to nie widziałem,zobacz co wprowadzili na DE/US jak dodali nowe Dżuno ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...